Projecten

Wij houden van uitdagingen en denken in oplossingen. Voor iedere soort lading moet tenslotte toch vervoer geregeld kunnen worden.
In het verleden hebben wij een aantal prachtige grote projecten mogen verzorgen, van de totale distributie tot alleen de aan- en afvoer van containers. Hieronder staat een opsomming van de grootste klussen.

Enchantment of the Seas

Het cruiseschip de 'Enchantment of the Seas' werd naar de scheepswerf van Keppel Verolme in Rotterdam gevaren om te worden verlengd met circa 22 meter. Voor deze verlenging werd het schip in twee├źn gedeeld en werd een tussenstuk geplaatst. In opdracht van TNT Freight Management heeft D.V.K. transport ruim 200 containers vervoerd en gelost over een periode van ruim 5 weken. Letterlijk tot de minuut voor vertrek van het schip richting Amerika is er doorgewerkt om alles aan boord te krijgen. Het was een gigantische klus die geklaard is en waar wij allemaal met voldoening op terugkijken.

Kathabar Systems Europe - India

In opdracht van Kathabar Systems Europe heeft D.V.K. transport een aantal containers geladen die naar India verscheept moesten worden. Het vergde het nodige pas- en meetwerk om alles er in te krijgen. Naast het laden, hebben wij ook de opslag van de machines en uiteraard het vervoer verzorgd.

Kathabar Systems Europe - China

Toen de gelatine installatie van de fabriek in Delft was verkocht aan een Chinees bedrijf, moest deze gedemonteerd worden en verscheept worden naar de andere kant van de wereld. Voor dit project heeft Kathabar Systems Europe ons gevraagd om de containers te laden en te vervoeren. Vanwege de omvang van deze operatie kwam ook de binnenvaart hier aan te pas.

Terra Nova

In opdracht van TNT Freight Management Rotterdam hebben wij ongeveer 60 containers zijn per barge aangeleverd en gelost. Het schip Terra Nova voor de productie en opslag van olie en gas moest worden geschilderd en gerepareerd op de scheepswerf Keppel Verolme.

Oasis of the Seas

Het grootste passagiersschip van de wereld, Oasis of the Seas, is op scheepswerf Keppel Verolme compleet gerenoveerd en voorzien van een nieuwe motor. Wij hebben in opdracht van Geodis Wilson een groot gedeelte van de logistieke dienstverlening verzorgd.